Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Βιομηχανία αντλιών Αφοι Πολίτη ιδρύθηκε το 1968 και υπήρξε πρωτοπόρος στη κατασκευή αντλιών και αντλητικών συγκροτημάτων.

Το 1983 η εταιρεία αποκτά τις δικές της, σύγχρονες εγκαταστάσεις, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τον μηχανολογικό της εξοπλισμό. Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ναυτιλιακού, Βιομηχανικού και Αγροτικού κόσμου της χώρας μας.

Η μακρόχρονη πείρα μας στο χώρο, το ειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, καθώς και οι άρτιες και σύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις, αποτελούν εγγύηση της ποιότητος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η υψηλή ποιοτική στάθμη των προϊόντων μας είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πολυετούς προσπάθειας, χρησιμοποίησης πρώτων υλών αρίστης ποιότητας και συνεχών ποιοτικών ελέγχων των αντλιών και εξαρτημάτων τους πριν παραδοθούν για χρήση.

Η εταιρεία Αφοι Πολίτη εκτός από τα προϊόντα δικής της κατασκευής εισάγει και αντλίες των καλύτερων οίκων της παγκόσμιας αγοράς, προσφέροντας έτσι μια πληρέστατη γκάμα προϊόντων για κάθε περίπτωση.